Kaizr: e-post och hemsidor åt alla

Loopia gjorde webbhotell enkla och Binero gjorde webbhotell vänliga.

Om du har läst min blogg tidigare så vet du att jag har en viss förkärlek till molnet, WordPress och Google. Det finns dock mer än bara ett personligt intresse bakom det. Nu ska jag berätta för er om Kaizr.

Kaizr är ett projekt som jag har arbetat med under snart ett år. Idén till detta har jag dock haft längre än så. Om det är något jag har eftersträvat, under mina 10 år med webbhotell, så är det enkelhet, öppenhet och vänlighet.

Men Kaizr är inget webbhotell.

Kazir är en blandning av de bästa och enklaste lösningarna för e-post och hemsidor. Google Apps och WordPress i Amazons moln. Varken mer eller mindre.

Eller ja, egentligen finns det väldigt mycket mer än så. Men även om det kliar i fingrarna på mig så vill jag vänta lite med att avslöja allt. Än så länge kör vi (ja, vi är flera som arbetar med Kaizr) en stängd beta.

Vad är då målet med Kaizr?

Jo, att ge alla – och då menar jag verkligen alla – möjlighet till egen e-post och hemsida. Dagens webbhotell är alldeles på tok för komplicerade. Med Kaizr ska du vara igång på några sekunder.

Allt detta ska hanteras med en plattform som är extremt optimerad, säker och praktiskt taget osänkbar (oavsett belastning). Samtidigt kommer friheten, för våra användare, att vara fullständig.

Kaizr kommer göra webbhotell överflödiga.

58 svar på ”Kaizr: e-post och hemsidor åt alla”

 1. Yes, här är då kanske äntligen lösningen på det upprop som jag publicerade på mindpark.se för hundra år sedan. Vilken tidning blir först med att sluta ett avtal om att göra det här tillsammans med sina små annonsörer.
  This comment was originally posted on FriendFeed

 2. Idén bygger alltså på att nyttja den nya tekniken som redan finns sedan ett bra tag och förenkla användandet av den om jag förstår det hela rätt? Konceptet låter väldigt intressant och med den tidigare erfarenhet du verkar ha, så tror jag att detta kan bli riktigt bra. All heder Jonathan, som min farfar brukade säga 🙂

  Hjälper gärna till att beta-testar.

  • I princip, ja.

   Just nu tar vi inte in fler betatestare i Kaizr. Det är istället något vi siktar på att kunna göra framåt jan-feb.

 3. Låter riktigt intressant.

  Kan tänka mig att webhotell-steget är svårt för många men om det kan göras busenkelt så skulle det nog underlätta för många.

  Är gärna med och testar om ni söker flera betatestare någon gång i framtiden.

 4. Ja villl gärrrna testa oxo 🙂
  Om nu ni fortfarande söker testpersoner?
  Kommer såklart blogga om det också 🙂
  Hör av er!!

Kommentarer är stängda.