Gerilla på jobbet

På jobbet delar vi kontor med ett antal väldigt trevliga tjänstemäklare. När jag kom tillbaka till kontoret igår så upptäckte jag dock till min stora fasa att de har hyrt en vattenbehållare. Om än att tanken säkert var god så är genomförandet långt från miljövänligt. Jag agerade därför skyndsamt, effektivt och smidigt som en ninja för miljöns bästa här i morse.

Vatten på kontoret

Vatten på kontoret, närbild

Vi får se hur lång tid det tar innan de skriker på mig. 😉

Uppdaterat: någon vecka senare ser det ut så här:

Vattenmaskinen är borta

16 svar på ”Gerilla på jobbet”

 1. haha! jag är också lite lätt störd över buteljvatten, men det är ungefär lika enkelt att uppröra sig över spansk trist-lager som kommer till sverige med biltransport genom hela EU. vad tycker du annars om nordaq?

  http://www.nordaqfresh.com/

 2. Hade ju varit bättre om dom satsat på en vattenautomat som kopplas in på vattennätet. Då kan dom sitt kalla vatten med bubblor. Samt det är säkert inte mycket dyrare.

 3. Bra initiativ. Sitter för övrigt just och läppjar på ett glas utsökt kranvatten. Bara en fråga: det där i fetstil där, är det länkar?

 4. Det finns bra alternativ med en ”liknande” som tar kranvattnet och sedan lagrar i en ”tank” för att erbjuda kallt eller kolsyrat vatten.

  Ansluts i köket, kopplas till el för kyla samt en kolsyrepatron.

  Instämmer. Vatten på flaska är ett j..la ofog och har inte i vårt land att göra. Värt är väl det italienska Pelligrini som fraktas över typ hela Europa.

  Var dom tjänstemäklare sa du?

 5. Jag dricker smaksatt vatten på flaska och kan inte förstå varför är så imor mineralvatten, läsk borde väl vara minst lika ”farligt” (sen är det ju alltid skoj att skapa jobbtillfällen.

 6. Jag var precis på affären och såg att det fanns en ny produk i vattensortimentet: ”Nyhet! Nu utan kolsyra”. Kolsyrat vatten utan kolsyra borde ju bli typ världens äldsta produkt: vanligt vatten.

  Kolsyrat vatten smakar för övrigt skit och ”lätt smaksatta” blir mest som väldigt utspädd saft. Läsk är kanske inte nyttigt, men det fyller i alla fall en funktion eftersom det smakar gott och dessutom väldigt annorlunda mot vanligt vatten.

Kommentarer är stängda.