Dags att vända (reklam)blad

Det var ett tag sedan jag bloggade. Åtminstone här. För jag har bloggat var och varannan dag på Reklamfritt.se den senaste månaden. Fram till nu. För nu är jag inte längre med där.

Mitt fokus är nu istället min dotter, Kaizr och mina konsultuppdrag. Och det går framåt på alla fronter, i synnerhet för Edith (vilket mina uppdateringar på Flickr även kan intyga).

(bild borttagen)

Med detta får jag loss minst en dag/vecka. Det innebär bl a att jag kommer ägna mer tid åt min egen blogg. Även om jag har två andra bloggar/sidor på gång, varav en (förhoppningsvis) lanseras redan denna vecka.

Oavsett vad så känns detta bra. Reklamfritt.se var ett väldigt intressant, lärorikt och stimulerande projekt. Jag är lyckligt lottad som fått göra det här, som lyckats så bra med det och som kan lämna det vidare i trygga händer.

Heja och hej då Reklamfritt.se! 🙂

4 svar på ”Dags att vända (reklam)blad”

Kommentarer är stängda.