Får jag plats hos er?

Denna vecka börjar allvaret för mig. Efter ett halvårs föräldraledighet ska jag börja dra igång min konsultverksamhet ordentligt. Nu arbetar jag två dagar/vecka, med sakta ökning framåt höst/vinter.

Till skillnad från cafébohemerna så tycker jag bäst om att arbeta vid en (lugn) arbetsplats. Det är lite svårt att arbeta hemma, med en liten vild tjej på 60 kvm. Jag har fuskat mig fram genom att jobba på biblioteket i Gustavsberg ett tag, men det är ingen hållbar lösning.

Som många av er vet så måste man ingå läskigt långa hyresavtal (vi snackar ett par år) om man vill hyra ett kontor. Riktigt så stabil är inte min konsultverksamhet än.

Jag söker därför efter en kontorsplats på torsdagar och fredagar. En stol och ett skrivbord, det är allt jag behöver. Om där även finns trevliga människor, gott kaffe och snabbt Internet så skulle jag bli överlycklig.

Eftersom jag bor på Värmdö så vill jag helst hitta något söder om stan. Jag kan bara lägga nån tusing i månaden på det, men jag erbjuder desto mer i form av erfarenhet, kunskap och nätverk. Om du inte vet vem jag är så kan du läsa mer om mig här.

Får jag plats hos er? Eller vet du någon som har plats över? Lämna gärna en kommentar eller skicka mig några rader på [email protected].

4 svar på ”Får jag plats hos er?”

  1. En tjej på 60 kvm är inte liten.

    • Lustigkurre där.

  2. Tappar du din plats du har nu så har jag en i Liljeholmen.

Kommentarer är stängda.