Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/kwcq.php/kwcq.php:76) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/nhii.php/nhii.php on line 75

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/kwcq.php/kwcq.php:76) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/xrvq.php/xrvq.php on line 75
Från ett kontor till ett annat - Jonathan Sulo

7 svar på ”Från ett kontor till ett annat”

  1. Gratulerar (till er båda ska kanske tilläggas).

    Var själv i Helsingborg April-Oktober och var då bl. a. på besök hos FS i andra ärenden. Tipsade då om att man borde måla ”flames” på de svarta rören som leder vatten till/från serverhallen.

    Gör slag i den saken, skulle vara überhäftigt att ha ”flames” på dessa rör. När du liksom ändå är där så varför inte piffa upp sk(j)öldpaddan lite …

Kommentarer är stängda.