WordPress-tilläggen som ditt webbhotell fruktar

Igår kväll föreläste jag, med WordPress Stockholm hos .SE och FooCafe, om de mest resurskrävande WordPress-tilläggen, samt hur man bör installera/testa tillägg i WordPress. Min presentation var anpassad för nybörjare/medel, med några lite mer avancerade tips.

Klicka på bilden nedan för att ladda ner presentationen som en PDF (0,6MB):

WordPress-tilläggen som ditt webbhotell fruktar

Stort tack till er alla som kom och lyssnade (samt ställde frågor)!

3 tankar på “WordPress-tilläggen som ditt webbhotell fruktar”

    • Absolut, ja. GeneratePress är ett av de snabbaste och bästa (ur SEO-synpunkt) teman som finns. Det blir dessutom snabbare med tiden, i en av de senare större uppdateringarna plockade temautvecklaren helt bort jQuery-biblioteket (av prestandaskäl). GeneratePress rekommenderas varmt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.