Vad händer mannen?

Det är många som har hört av sig, som undrar vad som hänt och varför jag inte längre är kvar på Binero. Ni som känner mig vet att jag är en öppen och ärlig person och även om jag gärna skulle vilja berätta allt för er så finns det saker som gör att jag inte kan det.

Enkelt uttryckt så beror det här på meningsskiljaktigheter mellan mig och företagets VD. Det är inget som hände över en dag, inget som jag inte var beredd på, inget som jag inte kan hantera.

Att jag inte längre är kvar på Binero beror inte på att jag skulle ha gjort ett dåligt jobb, tvärtom. På Binero ansvarade jag för vår marknadsföring, bl a genom vår blogg, SEO, PR och andra marknadsaktiviteter, samt för vår domänhantering.

När jag kom till företaget så var det ett webbhotell/domänombud i mängden. Idag är Binero ett företag som står ut från mängden, en marknadsledande, öppen och väldigt framstående aktör.

– Försäljningen har aldrig gått bättre på Binero än under min tid där.
– Binero har aldrig fått så mycket uppmärksamhet som under min tid där.
– Binero har aldrig legat bättre till i sökmotorerna som under min tid där.
– Binero har aldrig haft en så hög profil på domänmarknaden som under min tid där.

På inget sätt är allt detta enbart mitt verk. Jag har dock, som ansvarig för marknadsföringen på Binero, haft en väldigt stor förtjänst i detta. Det är rätt så enkelt, om jag inte hade lämnat Loopia så hade det här aldrig hänt med Aleborg.

Nu är jag på inget sätt bitter eller arg. Det här är en möjlighet, en spännande utveckling och något som jag tror kommer vara positivt. Binero kommer inte falla ihop bara för att jag inte är kvar där. Jag har istället en känsla av att Binero ligger extremt bra till för titeln som Sveriges bästa webbhotell 2009.

För att uttrycka mig så där häftigt Stockholmsaktigt så är det en win/win-situation. 😉

6 svar på ”Vad händer mannen?”

 1. Jo, man blev ju mäkta förvånad när nyheten damp ner tidigare idag. Det var inte väntat.

  Hur som helst, hoppas du får lite välförtjänst ledighet. Sen vet man ju att du lyckas med det du företar dig så det blir spännande att se vad du kommer sätta tänderna i framöver.

  Ha det gott, mannen!

 2. Fredrik, tack för det. Någon ledighet blir det inte, planerna för världsherraväldet håller på att utformas för fullt 😉 Lycka till med din roliga modeblogg likaså, jag är grymt impad av vad du gör där!

 3. Jag blev förvånad över nyheten men önskar dig lycka till vad du än kommer att göra så brukar du lyckas med din gerilla marknadsföring. 😉

 4. hej Jonathan. Det var ju lite oväntat, utifrån en kollegas perspektiv så verkar det i alla fall ha hänt en massa bra saker med Binero under din tid där. Nåväl, inte speciellt orolig för din framtid, lycka till framöver !!

  //Jonas Gustafsson
  Ballou – Hosting Intelligence

Kommentarer är stängda.