Ett erkännande

Ett erkännandeJa, nu när jag inte längre jobbar på Binero och/eller har möjlighet att slutföra det här så kan jag lika gärna erkänna det.

Det var jag som skickade brev till några utvalda bloggare/andra intressanta personer, med roliga saker som relaterade till olika toppdomäner.

Tanken var att följa upp dessa brev och saker med en burk spam (för .com) och till slut skicka ut ett seriöst brev om övergången till den nya affärsmodellen hos .SE (apropå att välja Binero som registrar).

Bland de som fick breven, men inte har bloggat/berättat om det, märks bl a Danny Aerts, Bingo Rimér och Blogge Bloggelito.

5 svar på ”Ett erkännande”

 1. Tack för outningen!

  Jag skrev om det första, men det andra (där det stod pellesnusk.nu i bokstäverna i pärlorna) kom just innan vi åkte till Tunisien i somras, så det hanns inte med.

  Jag gick faktiskt omkring med Nej till .EU-märket på ryggan i några veckor i hopp om att träffa någon som fattade vad det handlade om. Det enda jag stötta på var folk som tyckte att det var jättekonstigt att jag var emot EU vilket i sin tur ledde till flera roliga samtal kring domänen.

  // Nikke

 2. Haha, vad skoj. Gick också runt med mitt märke på ryggsäcken, inklusive ett besök hos .SE, utan att någon förstod det. Får försöka ordna en återutgivning av märkena 🙂

 3. Jonathan,
  Jo, jag hade väl det lite på känn – det är få som skulle lyckas pinpointa de mottagarna och även kombinera med fyndiga prylbudskap, som lockade till inlägg.

  Även om jag inte håller med om alla budskap, så var ”kampanjen” mycket intressant och snillrik tycker jag.

Kommentarer är stängda.