Skönaste företagen i stan

Idag tänker jag söka jobb på några av de skönaste företagen i stan. Det är företag som verkar inom affärsområden som jag bemästrar, som har en spännande idé eller som bara är lite extra intressanta.

Här har vi listan över företag, som den ser ut just nu.

.SE
EURid
.NU Domain
Tre
Tele2
Telenor
TeliaSonera
Bredbandsbolaget
Commission Junction
TradeDoubler
Aftonbladet
Expressen
Google
Twingly
Spotify

Om du känner till om fler företag, med liknande inriktning (eller någon helt annan, som ändå kan vara intressant), så är jag tacksam för tips om dessa. Allt som kan hjälpa mig att hitta ett jobb är enormt uppskattat (och kommer belönas).

2 svar på ”Skönaste företagen i stan”

  1. Jag håller tummarna för Tradedoubler. Det skulle behövas en sån som dig där. Öppna upp dialogen lite. Tradedoubler är bra många gånger men det är för många murar. Lycka till och låt företagen slåss om dig!

Kommentarer är stängda.