Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/kwcq.php/kwcq.php:76) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/nhii.php/nhii.php on line 75

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/kwcq.php/kwcq.php:76) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/xrvq.php/xrvq.php on line 75
Www.värmdö.se är inte värmdö.se - Jonathan Sulo

Www.värmdö.se är inte värmdö.se

Min kommun är 1337.

vaermdoe_se

Om man försöker surfa till www.värmdö.se så kommer man ingenstans. Gör man detsamma med värmdö.se så kommer man till Värmdö kommuns hemsida. Om det är medvetet eller inte vet jag inte, men det är respektingivande för en domännörd. 😉