Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/kwcq.php/kwcq.php:76) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/nhii.php/nhii.php on line 75

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/kwcq.php/kwcq.php:76) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/xrvq.php/xrvq.php on line 75
En dag i dimman - Jonathan Sulo

5 svar på ”En dag i dimman”

  1. Otroligt ful halsduk, men nice foton du bjuder på. Men är det försäsongsmatcher redan?

  2. Ja, det var åtminstone AIK:s första försäsongsmatch igår. Vet inte om alla andra lag har börjat än. Det är trots allt två månader kvar till säsongen drar igång på riktigt.

  3. Trodde alla fotbollsfans hade vita skor 🙂

    • Kristofer, det var dimmans fel. Skorna är egentligen vita 😉

Kommentarer är stängda.