Upprop för WordCamp i Sverige

WordCamp i SverigeNu ska WordCamp arrangeras för första gången här i Sverige. Det som från början var lösa samtal några entusiaster emellan har nu övergått till en seriös plan. Målet är ett WordCamp i Stockholm under september 2009.

Vi ska arrangera en heldag med fokus på WordPress inom områden som utveckling, utbildning, marknadsföring, mobilitet och förlagsverksamhet. Ett 20-tal personer med stora kunskaper av WordPress, i kombination med ett eller flera av dessa områden, har redan anmält intresse för att vara med som talare.

Programmet ska vara en blandning som tilltalar både nybörjare och experter.

WordCamp kommer hållas i Stockholm en lördag, för att så många som möjligt från hela Sverige ska kunna vara med. Av samma anledning ska det även vara gratis att delta på WordCamp. Under förutsättning att det finns tillräckligt många och vänliga sponsorer så hoppas vi kunna ta emot 300-400 deltagare i lämpliga lokaler.

För att WordCamp i Sverige ska förverkligas så behöver ordet spridas vidare.

Använder du WordPress, tycker du det här låter intressant eller vill du vara med som besökare, talare eller sponsor? Berätta då om det här för dina vänner, kollegor och fler därtill.

Vi är ett antal personer som arbetar med WordCamp i Sverige, men vi behöver bli fler. Kontakta gärna Andreas Karman ([email protected], 070-255 75 88) eller Jonathan Sulo ([email protected], 070-564 30 40) om du vill hjälpa till och förverkliga det här.

14 svar på ”Upprop för WordCamp i Sverige”

  1. Låter helt klart intressant..

    Alltid kan man säkert lära sig något man inte upptäckte med WP, och samtidigt dela med sig av de små finesser som man själv har kommit på.

  2. WordPress källkod gör mig mörkrädd.

    • Då kanske det är dags att du engagerar dig i WordPress och gör något åt det? 🙂 Har du studerat källkoden så pass att du vill prata om det på WordCamp kanske? Det vore kul att få med folk med sådan insyn också.

  3. Kul, det blir ett event att se fram i mot. Tack för initiativ och engagemang.

Kommentarer är stängda.