Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/nhii.php/nhii.php:76) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/xrvq.php/xrvq.php on line 75
Ju fler vi är tillsammans - Jonathan Sulo

Ju fler vi är tillsammans

För ett tag sedan berättade jag om ThruYou och deras fräcka YouTube-mashups. Idag hittade jag, via Johan Ronnestam, ett nytt exempel på hur man kan koppla samman flera videoklipp på YouTube.

Det japanska bandet Sour har skapat en musikvideo som både värmer hjärtat och sprids som en löpeld över nätet. Med hjälp av sina fans och deras webbkameror spelade de in olika delar av videon, som synkades ihop och blev så här fin:

Jag har ingen aning om vad de sjunger, men håll med om att det är helt underbart.

4 svar på ”Ju fler vi är tillsammans”

  1. Ett färskare och helt dymaniskt exempel på samma sak är ju Eternal Moonwalk som är en av de mer kreativa hyllningarna till Mr Jackson:

    http://www.eternalmoonwalk.com/

  2. ps. Det tog en stund innan jag kollade in eternalmoonwalk. Men strålande exempel också. Laddade självklart upp en egen film och uppdaterade min egen post med ditt förslag Erik

Kommentarer är stängda.