Ett litet orosmoln

Allt är uppenbarligen inte himmelskt i molnet. När jag flyttade sulo.se förra veckan så kopierades även mina DNS-inställningar, för e-posten hos Google, över till min nya DNS-leverantör. Men av någon anledning så vill det baske mig inte fungera (trots att jag dubbel- och trippelkollat dem).

Så för tillfället fungerar inte e-posten för sulo.se. Men om du har en bra uppsatt e-postserver så kommer dock e-posten fram så snart Comwired har felsökt och fixat det hela. Behöver du e-posta mig akut så funkar även [email protected].

Om man vill se det positivt, vilket jag föredrar, så är det väldigt befriande att vara utan e-post.

Uppdaterat: e-posten kom igång på kvällen, med tillhörande leverans av köade meddelanden. Om du skickat e-post till mig, utan att få svar senast på tisdag, skicka det då på nytt.