Syndikering pågår

Om du undrar varför det helt plöstligt har hamnat en massa inlägg från Reklamfritt.se här i min blogg så beror det på att jag försöker syndikera mina blogginlägg. Tanken är att samtliga inlägg som jag skriver, oavsett var det må vara, ska listas här.

Inlägg som ursprungligen publicerades någon annanstans kommer dock inte att visas i sin fullhet här, utan istället länkas vidare (efter en introduktion). På så sätt kan man själv avgöra om det är läsvärt, samtidigt som jag får koll på alla blogginlägg som jag skriver.

När man, som jag, emellanåt skriver 3-4 inlägg om dagen så är det inte alltid lätt att ha ordning på allt. Det är dessutom rätt så sannolikt att jag kommer börja blogga på ännu fler ställen rätt så snart.

Därav denna syndikering (med tillhörande nuvarande oreda).

1 svar på ”Syndikering pågår”

Kommentarer är stängda.