En hel vetisk vecka

Denna vecka har varit den värsta veckan på många års tid. Jag fick nämligen en sväng av influensa, eller liknande, som däckade mig från tisdag. Det var inte roligt att knappt kunna svälja, ha huvudvärk som efter en musikfestival och vara så täppt att ingenting smakade eller luktade (om än att det sistnämda är positivt så här under rötmånaden).

Jag har sakteligen börjat tillfriskna och förhoppningsvis är jag ordentligt återställd till början av nästa vecka. Tack och lov för vaniljglass säger jag bara (jag använder fortfarande inte knark för medicinering).

En positiv sak som dock hände förra helgen/början av denna vecka var vår nya TV-bänk. Vi har nämligen byggt en TV-bänk, som är måttanpassad efter väggen mellan vårt vardagsrum och kök. Allt som krävdes var en massa MDF-skivor, en cirkelsåg och träslip (med stadig hand), ordentliga skruvar och lite färg. Inte helt fel va?

Nya TV-bänken, framifrån

TV-bänken, från sidan

Allt som saknas är ett par skruvar till i väggen (därav böckerna undertill). Sen ska vi bygga en hylla ovanför TV:n, som bl a ska rymma mina 200+ st TV-spel. Det blir ett intressant projekt.

4 svar på ”En hel vetisk vecka”

  1. Jäkligt snyggt! Jag vill också bygga mina egna möbler. Tack för inspiration. 😉

  2. Mycket snyggt, men kommer det att hålla sig på väggen utan fötter?

    Planerar du att sätta en rejäl list i botten som skruvas rätt in i väggen? Och som så hyllan vilar på?

Kommentarer är stängda.