Walk all over you

Stegmätare på jobbet

Idag fick alla på jobbet en sådan här. Det är en stegmätare, som vi ska använda för en företagstävling som drar igång den 29:e september. Den som traskar längst vinner ett hemligt pris och det gäller att komma upp i minst 7 000 steg om dagen för att ha en suck.

Den här tävlingen har jag som i en liten ask.

Jag promenerar nämligen väldigt mycket, både till och från jobbet, men även på min fritid. Om du läst min blogg så kan du inte ha undgått mina fiske-, bär- och svamputflykter. Till det tillkommer en massa andra utflykter, både i stan och ute på Värmdö.

Apostlahästarna är mitt främsta transportmedel.

Även om tävlingen inte börjar förrän om 3 veckor så ska jag börja räkna mina steg redan nu. När mina kollegor inser hur överlägsen jag är så kommer de ge upp (eller göra en walk-over, haha). Det psykologiska kriget börjar idag. 😉

Om du tror dig ha en chans mot mig så kan du registrera dig på MotioMera och skaffa dig en stegmätare också. Ge bara fan i att fuska!

1 svar på ”Walk all over you”

  1. Inte så svårt, ett tag fick jag ihop 10000+ steg varje dag.

Kommentarer är stängda.