Farväl spelbloggen.se

Du kanske minns att jag ville skänka bort spelbloggen.se för ett tag sedan?

Min ursprungliga tanke var att låta någon annan ta över domänen, men stå kvar som ägare (ett tag). Detta för att undvika en snabb vidareförsäljning. Men efter lite vidare fundering så struntade jag i det och överlät domänen till dess nya ägare.

Spelbloggen.se tillföll en av de personer som kommenterade mitt tidigare inlägg. Men vem den nya ägaren skulle bli var inget enkelt eller självklart val.

Angelica, som driver xboxflickan.se, ville använda spelbloggen.se som en plattformsneutral blogg om tvspel, främst riktad mot tjejer. Linus, som driver sugoi.se, ville skapa ett bloggregister med automatisk syndikering av olika spelbloggar i Sverige. Och så fick jag några mindre trevliga förslag om affilliate/spamnätverk.

Till slut bestämde jag mig för att ge domänen till TDH.

Hans idé om att använda spelbloggen.se som en större plattform, för alla spel och spelare, tilltalade mig. Han har tidigare drivit upp sidor som tvspel.nu och kong.se, vilket innebär att han förstår vikten av det hela. Sen skadar det inte att jag känner honom personligen och att jag vet att det är en jäkligt smart och driftig kille.

Så, nu äger inte jag spelbloggen.se längre. Lycka till nu TDH! 🙂

20 svar på ”Farväl spelbloggen.se”

Kommentarer är stängda.