Molnet hos Twingly (med inbjudningskod)

Om du inte har levt under en sten den senaste tiden så kan du inte ha missat att det glada gänget från Linköping har lanserat Twingly Channels. Twingly är en grym sökmotor för bloggar/mikrobloggar och TC är en spin-off på detta.

Det är, enkelt uttryckt, ett verktyg för att distribuera och diskutera olika ämnen, i realtid. Med andra ord – hur fräckt som helst. 8)

Nu kör Twingly än så länge TC i en (relativt stängd) beta. Jag har dock lyckats komma över ett konto och idag fick jag även kontroll över en egen kanal. Och denna kanal handlar givetvis om molnet, eller Cloud Computing.

Cloud Computing-kanalen innehåller över 50 st moln-fokuserade flöden. Alla inlägg som dyker upp här kan man diskutera, twittra, ge tummen upp för, osv. Att så snabbt och enkelt kunna se andra människors åsikter är både intressant och roligt.

TC befinner sig som sagt i beta, vilket märks ibland (med 404:or och saknade funktioner). Men utvecklingen går snabbt framåt och jag tror nog att Twingly-gänget kommer lyckas riktigt bra med detta. Realtidswebben är framtiden.

Sist men inte minst – vill du ha ett beta-konto för Twingly Channels?

Använd då följande inbjudningskod/invite:

CLOUDCOMPUTING

Koden gäller för max 30 personer, så skynda och fynda nu. Och du, glöm inte bort att bli medlem i Cloud Computing-kanalen! 🙂

5 svar på ”Molnet hos Twingly (med inbjudningskod)”

  1. Tack! Mycket uppskattat!

  2. Snyggt tajmat, jag satt precis med Google Reader öppet när du postade detta inlägg. Fyndat!

  3. 1000 tack för inviten 🙂

Kommentarer är stängda.