Long time, no see

Jag insåg precis att det har gått en evighet, eller en vecka, sedan mitt senaste inlägg här. Carlsberg-effekten in action, typ.

Nä, det som har hänt sedan senast är först och främst att vi haft besök av mina svärföräldrar. Med deras hjälp har vi fått ordning på vårt kök (läs: bänkarna fastdragna, handtag på alla lådor, sidoskåp och hyllor uppsatta osv), hall (väggar målade, hyllor uppsatta) och barn/arbetsrum (ommöblerat, städat).

Det var praktiskt taget arbete non-stop från fredag till söndag. Bra blev det.

Sen har jag även börjat sätta upp fönsterlister hemma. Vi har lite kvar att täta kring dörrar och golv, tanken är att vi ska slippa en lika stor elräkning som vi fick förra vintern (8 000 kr på 3 månader).

Och apropå el så har vi bytt elbolag, från Vattenfall till Varberg Energi. Inte nog med att det är en av de elleverantörer som Greenpeace rekommenderar (som är miljövänliga på riktigt), vi kommer även spara in ca 3 000 kr/år.

Sist men inte minst så har vi lanserat en ny version av Reklamfritt.se. Om du skriver ett litet (gärna ärligt) blogginlägg om Reklamfritt.se så bjuckar jag på en inbjudan till Google Wave! 🙂 (har 7 st inbjudningar, först till kvarn)

Uppdaterat: Jag har givetvis inte missat .SE:s enorma tabbe. Det kommer ett (lite annorlunda) inlägg om det väldigt snart…