Angående betan för Kaizr

Först och främst, tack så mycket för alla vänliga kommentarer om Kaizr.

Utöver responsen här i min blogg så har jag blivit kontaktad både via e-post och Twitter. Nog för att Kaizr har känts rätt i tiden och kan vara till nytta och glädje för många, men gensvaret har ändå varit fullständigt överväldigande.

Tack som fan för det.

Och nu till det lite mindre roliga.

Kaizr är idag en stängd beta. Innan Nikke golade så var det bara en handfull människor som kände till Kaizr, utöver de som är med i betan. Det beror helt enkelt på att det är ett tag kvar innan vi lanserar det här skarpt.

Även om det vore kul att låta alla som vill få testa Kaizr idag så är det inte möjligt. Med ett fåtal undantag så lägger vi inte upp fler betatestare just nu.

När kommer vi köra igång då?

Tidsuppskattningar hör inte hemma i sådana här sammanhang. Vi har dock en målsättning om att kunna ta emot fler betatestare till januari-februari nästa år. En tid senare, när allt fungerar som det är tänkt, så ska vi lansera skarpt.

Om du vill vara med och testa Kaizr här framöver, vänta och se. Det kommer att märkas när vi kör igång vår öppna beta.

10 thoughts on “Angående betan för Kaizr”

Comments are closed.