Busungar i Göteborg

Bortsett från gårdagens inlägg, som var skapligt förberett, så bloggade jag inte så mycket förra veckan. Det beror på att jag åkte på en förkylning – ni vet, den manliga och dödliga varianten – som däckade mig nästan hela veckan.

Nu är jag åter på benen. Och dessutom i Göteborg.

Göteborg är en stad som jag har lite svårt att få koll på. Även om det är en rätt så fin stad så är den inte på långa vägar lika vacker som Stockholm. Sen blåser det galet mycket här och jag hittar ingenstans med deras berg-å-dalbana (eller spårvagn, som de kallar den).

Men jag hittar nya saker som jag uppskattar varje gång jag är i Göteborg.

Nu är vi dock inte riktigt i Göteborg, utan på Tjörn. Huset vi bor i ligger nästan en timmes bilfärd bort, i Viks Ödegärde, vid kusten mot det öppna havet. Här ska vi fira jul med min fästmös familj, vilket säkert blir skoj.

Roligast av allt är ändå att se Edith med sin 6-åriga kusin Love. Även om de inte kan leka ihop riktigt än så är släktskapet tydligt. Om Edith brås på Love så kommer vår dotter bli världens busigaste och finaste lilla tjej.

(bild borttagen)

7 svar på ”Busungar i Göteborg”

Kommentarer är stängda.