Ett positivt nytt år

Under helgerna som gick satt jag och skrev på ett inlägg om alla toppar och floppar under 2009. Det var ett inlägg som växte och blev längre, för att till slut hamna bortom all kontroll. Jag satt länge och kliade mig i huvudet över det, men beslutade mig idag för att lägga ner det.

Det är dags för ett nytt år. 2010 är ett oskrivet blad, som jag själv fyller i.

Jag har historiskt sett varit rätt så negativ och hård emellanåt (apropå flopparna), men det är något som jag vill lägga bakom mig. Visst, jag kan inte garantera att det inte blir några rejäla nerskrivningar här framöver, men nu är det främst positiva vibbar som gäller.

Jag har trots allt så väldigt mycket att vara glad över.

Under 2009 fick jag en helt underbar dotter. Jag började arbeta med ett roligt och miljövänligt projekt och återgick till mina server-hackar-rötter, samtidigt som jag fick upp ögonen för molnet. Och under årets gång har jag träffat en massa fina människor. Sen vann AIK både Allsvenskan och Svenska cupen. 😉

2009 var helt otroligt bra – men 2010 kommer att bli ännu bättre.

(bild borttagen)