The Times They Are a-Changin’

Den senaste veckan har varit en enda lång omställning. Jag har inte bara slutat snusa, utan även skolats in i rollen som hemmafarsa. Nu sitter jag här, med en mintpastill under läppen, medan Edith sover sött i rummet intill efter en rejäl omgång gröt (som satte sina spår överallt).

(bild borttagen)

Fr om nu och ett tag framöver är jag hemmafarsa på deltid. Min fästmö har återgått till sitt arbete till 50-60 %, men eftermiddagar/kvällar, helger och fredagar är hon ledig. Och då briljerar jag som konsult.

På konsultfronten går det riktigt bra. Jag kör en dag i veckan med blogginlägg på Reklamfritt.se, samtidigt som jag har fått förfrågningar om konsultering från flera andra håll. Det handlar mer om att tacka ja till rätt uppdrag för min (och mina uppdragsgivares) del.

Jag kommer att fokusera på bloggande, tyngre WordPress-admin och drift, olika molntjänster samt ”kreativ” marknadsföring. Det är bara att hojta till om du vill ha hjälp med något av detta. Inom kort kommer ytterligare info om det upp här på min hemsida.

Samtidigt går det framåt för fullt med Kaizr. Vänta och se bara… 🙂

Nu är dock klockan snart 10. Det innebär att Edith ska vakna, få i sig lite mat och en omgång nya kläder. Sen bär det av ut på en promenad till skogs. Det är dagens höjdpunkt, utan tvekan.