Sanningen om SD

Jag röster inte på Sverigedemokraterna - läs mer på www.sverigedemokraterna.deDenna vecka har det dykt upp en hemsida som belyser den mörka och skitiga sanningen om Sverigedemokraterna: sverigedemokraterna.de. Avsikten med denna sida är inte bara att informera om SD, utan även utmana dem i Google.

Jag tycker att det här är ett riktigt bra initiativ och jag vill uppmana alla att sprida ordet om denna sida vidare. Och även om jag har uttryckt mig starkt om SD tidigare så har jag inget med denna sida att göra (oavsett vad folk säger).

2 svar på ”Sanningen om SD”

  1. Jag tittade in på sidan, och de skriver mycket om att SD är dåliga, men jag saknar saklig information om varför de är dåliga. Det hade varit intressant med en genomgång av vad de tycker i olika frågor och inte bara en massa länkar till ilskna debattartiklar.
    Fast det kanske är för tidigt än så länge?

  2. ”belyser den mörka och skitiga sanningen om Sverigedemokraterna”
    Okej, bra, var på sidan hittar du denna skitiga sanning? Kan du länka till den, för jag har då inte hittat någon.

Kommentarer är stängda.