Fiske, grill och bärs – kom över vetja!

Längtar du bort från betongdjungeln – ut i det vilda? Känner du hur naturen kallar, hur sjön suger och fiskarna lockar? Eller vill du bara dra några borrar, svepa ett par pilsner, grilla och hänga med skönt folk? Då ska du höra upp nu.

Lördagen den 9:e 10:e juli ska jag och David ut och fiska i Korsmosjön på Värmdö, i närheten av mig. Det blir en heldag fiske, efter gädda och aborre, följt av grill, bärs och sköna vinylplattor framåt kvällen. Vi drar igång vid 12-snåret och håller på så länge vi orkar.

Adressen till oss är Utterstigen 9, Värmdö. Om du åker kommunalt så är det buss 433/434 från Slussen som gäller. Hoppa av vid hållplats Herrviksnäs, gå över vägen in på Mårdstigen och till höger vid T-korsningen (200 meter) så ser du vårt röda lilla hus till vänster.

Ta med dricka och något att grilla (om du är lite våghalsig så kan du satsa på att grilla din egenfångade fisk). Jag står för grill, kol och ett par fiskespön, men om du har egen fiskeutrustning så får du gärna ta med det.

Ett mindre smart drag

Vi har besök och lite dåligt med sovplatser hemma, men det är fritt fram att t ex tälta på vår stora tomt. Någon/några ryms nog hos David (han bor också på Värmdö) och bussarna in till stan går sent framåt kvällen.

Alla är välkomna, men du får gärna OSA med en kommentar här eller på Facebook. 🙂

Är du inte övertygad än? Spana in en fisketur hos oss från förra året:

http://www.youtube.com/watch?v=0Dy2S1wZzbE

6 svar på ”Fiske, grill och bärs – kom över vetja!”

  1. Trevligt! Hade vart kul att komma men åker på en minisemester norrut då för att springa en halvmara och fiska lite. =)

    • Springa och fiska? Kan man göra det samtidigt? 🙂

  2. Shit, lite spontanfiske hade varit najs.

    Ska tyvärr segla upp till Sundsvall på måndag. Lycka till med fångsten.

    Tips: Zoomar ni så ser fiskarna större ut på bild 🙂

Kommentarer är stängda.