Dags att inleda ett nytt kapitel

Det har varit rätt så tyst här i min blogg den senaste tiden. Lugnet innan stormen ungefär. Idag vänder jag nämligen blad och inleder ett nytt kapitel i mitt liv. Det är mycket nytt som kommer hända här nu.

Först och främst så har vår lilla ögonsten börjat på dagis idag. Edith har passerat 13 månader och ska nu trimmas in i systemet. Det är både stort och läskigt.

(bild borttagen)

Sen har jag fått ett nytt jobb.

Under min föräldraledighet så har jag kört lite konsultuppdrag, för att hålla igång fingrarna och hjärnan. Men jag är inte mycket för det här med att konsultera (jag har svårt för att ta betalt och hatar bokföring, ekonomi osv), utan vill istället fokusera på det jag gör bäst – dvs, marknadsföring och tjänsteutveckling.

Så den 1:a december kommer jag att inleda min nya tjänst, hos ett av de företag som jag har konsulterat under hösten. Det är en tjänst och ett företag som jag gläds väldigt mycket över. Exakt vad det är, det kommer jag berätta lite senare här i veckan. Det är väl en skön cliffhanger?

Oavsett vad så kan ni räkna med en massa roligheter från mig inom kort. 😉

Kommentarer är stängda.