Enkel koll på uppdateringar av WordPress-tillägg

En uppdaterad WordPress-sida är en bra WordPress-sida. Jag har tidigare tipsat om en separat lösning för enkel koll och uppdatering av flera WordPress-sidor. Men det går även att lösa detta direkt i WordPress.

Det finns ett rätt så stort antal tillägg som skickar e-post när säkerhetsuppdateringar, av installerade WordPress-tillägg, är tillgängliga. Jag har testat flera av dessa tillägg och det var ett som stod ut lite extra: Mail on Update.

Alla tilläggen fungerade bra, men fördelen med Mail on Update är att man redan i e-postmeddelandets avsändare och ämnesrad kan se vilken WordPress-sida som behöver uppdateras.

Jag lyckades dock, konstigt nog, inte hitta något tillägg som skickar e-post när det finns en uppdatering till själva WordPress. Om du känner till något sådant så får du gärna lämna en kommentar här.

4 svar på ”Enkel koll på uppdateringar av WordPress-tillägg”

 1. Verkar intressant!
  Själv använder jag ManageWP och tycker det fungerar bra. Har du testat det och vad tycker du i så fall?

  • Nej, jag har inte testat det. Får man e-post vid uppdateringar med detta tillägg också?

   • Då tycker jag du ska testa!
    Du kan välja att få e-post när det finns uppdateringar och du kan välja vad du vill få e-post för. Det finns ytterligare funktioner inbyggt som jag tycker är användbara som databasbackup, statistik för webbplatser m.m. Gratis upp till 100 webbplatser. Du hittar det på managewp . com.

Kommentarer är stängda.