Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/kwcq.php/kwcq.php:76) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/nhii.php/nhii.php on line 75

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/kwcq.php/kwcq.php:76) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/xrvq.php/xrvq.php on line 75
Barn av vår tid - Jonathan Sulo

1 svar på ”Barn av vår tid”

  1. Tycker det ser ut väldigt mycket som den ledarstil många säljare får jobba med, men kanske skulle en annan termologi och framförallt bättre visualiseringar funka bättre på kidsen? Jag tror att en progressbar på hur långt det är kvar till löneförhöjning skulle funka väldigt bra på mig iaf. Intressant infografik i vilket fall.

Kommentarer är stängda.