5 svar på ”Viktiga detaljer en fredagskväll”

 1. Jag kan inte låta bli att tänka: snö? 🙂

  • Jo, vi har smält snö för att få vatten hemma tidigare. Det fungerar absolut. Nu visste jag dock att det skulle bli varmare redan till nästa dag (och mycket riktigt så har vi rinnande vatten nu igen).

   Det här är första gången som vattnet har frusit hemma denna vinter, vilket är väldigt bra. När det har varit som värst, med både fruset vatten och strömavbrott, så har jag smält snö på braskaminen.

   Att bo i en gammal röd stuga med vita knutar har sina för- och nackdelar.

   • Jag skojade mest, men inser att jag kanske får omvärdera min dröm om att bo i en liten stuga. 🙂 Förstår att myntet har en baksida…

    • Men samtidigt, jag skulle aldrig kunna flytta till en lägenhet efter att ha bott så här i ett hus. Även om det finns en baksida som kan vara rätt tung ibland så är eget hus en frihet som överväger allt. Så fortsätt drömma du. 🙂

     • Skönt att höra! 🙂

Kommentarer är stängda.