Kanske borde tänka om.

Under Kristi flygare körde jag Värmdö – Tjörn, ca 50 mil enkel väg, med vår pickis. Det var högljutt, eländigt, långsamt, skakigt, varmt och rakt igenom obekvämt.

Saab 9-3X i Norrland

Denna vecka körde jag Värmdö – Norrland-någonstans, ca 100 mil enkel väg, med vår 9-3X. Det var svalt, skönt, tyst, snabbt och otroligt bekvämt.

Och jag som tänkte sälja Saaben. Hmm.

2 svar på ”Kanske borde tänka om.”

  1. Hejsan,
    Jag är inte så intresserad av Saaben men jag skulle behöva lite hjälp med vår hemsida WP till och från. Har du möjlighet eller har du tips på någon som skulle kunna vara intresserad av att hjälpa till. Igår uppmärksammade jag att mejl som kunder skickar från Contact på hemsidan inte når min mejl, inte så bra(:

    Hälsningar
    Bo

Kommentarer är stängda.