Tack och hej, Servebolt

Efter nästan 3 år är det dags för mig att skiljas från Servebolt. Eller ja, vi skiljs inte åt helt då jag ännu använder deras tjänster, men jag arbetar inte längre för dem från månadsskiftet. Jag har istället fått en anställning på ett lokalt företag, här på Värmdö.

Det går inte att prata om Servebolt utan att starta med deras tekniska plattform. Jag glömmer aldrig när jag flyttade min första webbplats, från en kraftfull och snabb server hos DigitalOcean, som var optimerad på alla möjliga sätt. Laddningstiderna halverades, utan några kodändringar.

Sedan dess har jag flyttat och snabbat upp 100-tals webbplatser med Servebolt.

Med Servebolt utvecklades min säljteknik och lösningsförmåga i kontakt med olika webbyråer. Jag fick resa till olika WordCamps i Europa, samt föreläsa vid flera av dem. Min kunskap om optimering av webbplatser har förbättrats och gett upphov till flera olika artiklar under denna tid.

Samling i Oslo inför Black Friday 2019

Servebolt har varit en riktigt bra uppdragsgivare. Min arbetstid och arbetsplats hemma gav mig möjlighet att lämna och hämta mina barn på skola/förskola, samt spendera flera timmar extra med dem varje dag. För det är jag tacksam över allt annat.

Även om jag arbetade som konsult på distans för Servebolt så var de inkluderande och fick mig att känna mig som ”en i gänget”. Det är bra och fina människor, som jag kommer att sakna.

Tack för allt Servebolt! Vi ses snart igen på andra sidan supportchatten. 🙂

1 svar på ”Tack och hej, Servebolt”

  1. I’m sad to see you go, Jonathan, but I’m sure we’ll see eachother somehow. Good luck with your new job and all the best!

Kommentarer är stängda.