Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/kwcq.php/kwcq.php:76) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/nhii.php/nhii.php on line 75

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/kwcq.php/kwcq.php:76) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/xrvq.php/xrvq.php on line 75
Min morgonpromenad - Jonathan Sulo

6 svar på ”Min morgonpromenad”

  1. sikket fint väder ni har i stockholm idag. underbart!

  2. Ja, idag var en perfekt dag att promenera till jobbet. 😀

  3. Charlotte, vädret är alltid fint i Stockholm. Även när det är dåligt. Så är det på rätt sida av landet serru 😉

  4. Det måste ha varit en väldigt lugn promenad 😉

  5. alldeles runt knuten ju.. nästa gång får du komma upp och dricka kaffe ist..

Kommentarer är stängda.