Ett angenämt problem

Det har nu gått en månad, en himla massa möten och diskussioner, 50 blogginlägg och 200 kommentarer sedan dess att jag lämnade Binero. Jag har nog ärligt talat aldrig gjort så mycket roliga och intressanta saker som under denna månad.

Nästa vecka kommer jag med stor sannolikhet att ha en fast anställning.

Jag har fått ett stort antal intressanta erbjudanden om anställning och sållat ner dessa till 2-3 riktigt bra alternativ. Utöver det har jag ett flertal konsultuppdrag + min nya affärsidé.

Rent konkret innebär detta att jag kommer arbeta till 80 % för ett specifikt företag, medan övrig tid går till andra projekt. Eftersom jag aldrig har arbetat 8 timmar om dagen så kommer dessa gränser säkert att vara rätt så flexibla, det är ett upplägg som gynnar alla parter och något jag ser fram emot.

Något jag inte ser fram emot riktigt lika mycket är mitt val av anställning. De företag som det står emellan har alla presenterat enormt intressanta upplägg, med arbetsuppgifter som både erbjuder utmaning och stimulans.

Jag är väldigt kluven och fundersam.

delorean

2 svar på ”Ett angenämt problem”

  1. Låter som ett gött ”problem” ändå. Ser fram emot att höra vilket valet blir..vilket företag som lyckats fånga ditt intresse. 🙂

Kommentarer är stängda.