På jobbfronten mycket nytt

Jag har inte hunnit blogga eftersom jag haft så mycket annat (viktigare) att göra.

Det är den sämsta ursäkt som finns till en dåligt uppdaterad blogg och något som jag aldrig någonsin kommer påstå. Jag har helt enkelt inte haft lust att blogga på ett tag. Därav tystnaden här.

Att lusten har saknats beror till stor del på att jag jobbat med en annan blogg, eller hemsida, till mitt nya jobb. Det är en riktig WordPress-installation, med alla de underbara möjligheter och funktioner som det erbjuder. Räkna med att min hemsida kommer flyttas från WordPress.com väldigt snart.

Det har tagit fart ordentligt med mitt nya jobb. Vi har inte bara tillräckligt med underlag för en hemsida, vi har bestämt oss för att använda två hemsidor och varumärken (riktade mot olika målgrupper, som ska dra nytta av varandra).

Den fysiska distributionen är nästan klar. Svarstiderna från dessa leverantörer skiljer sig markant från de svarstider jag är van vid. Det, i kombination med viss okunskap från min sida, är den främsta orsaken till att detta inte är helt klart.

Något som däremot är färdigt är vår logotyp. Vi har likaså spikat innehållet i den första (publika) betan och fastställt ett datum för lanseringen. Måndagen den 13:e april (uppskjutet i väntan på svar från externa leverantörer) bär det av, så håll ögonen öppna här framöver. 😉

Till sist så har jag även tagit tag i min egen affärsidé.

Den tidigare utlovade betan har inte dragit igång än, mycket tack vare avsaknaden av en teknisk plattform. Efter mycket om och men och förseningar och brutna löften så har jag kavlat upp ärmarna och börjat rodda i tekniken själv.

Trots att jag inte har sysslat så mycket med tekniken på många års tid så går det förvånansvärt bra. Om jag bara lyckas spendera tillräckligt många kvällar, fredagar och helger med detta så kommer vi dra igång till början av nästa månad. Tidigare anmälda betatestare kommer uppdateras snart också.

2 svar på ”På jobbfronten mycket nytt”

  1. Idag är det den 14:e, är projektet lanserat?

    • Nix, det är uppskjutet en aning. Väntar svar från externa leverantörer, när jag vet mer så kommer jag berätta mer.

Kommentarer är stängda.