Snart smäller det…

Ja, nu är det dags att avslöja vad det är jag arbetar med. Eller åtminstone delvis.

För ungefär 1 1/2 månad sedan blev jag anställd till 80 % för att utveckla en helt nytt affärsidé. Det är ett uppdrag som rymmer allt från projektering och planering till praktiskt utförande och marknadsföring. Då det är en rätt så självständig roll så har jag arbetat med allt från teknik och kodknackning till strategier och marknadspositionering.

Det har helt enkelt varit perfekt för mig.

Till min hjälp har jag två oerhört skickliga och drivna entreprenörer, som stod för den ursprungliga idéen och som har bistått mig under denna tid. Den ena är extremt tekniskt kompetent, medan den andra har gedigna kunskaper om försäljning. Det är dessutom två riktigt schyssta lirare och våra värderingar och personligheter har fungerat perfekt ihop. 🙂

Just nu arbetar vi för fullt med att färdigställa de sista bitarna innan den skarpa lanseringen. För att fokusera maximalt på detta kommer jag fr om nu att göra ett (frivilligt) uppehåll i min blogg. När vi kör skarpt så kommer jag fortsätta blogga, både här och för det nya projektet.

Så, vad är det då jag sysslar med? Jag låter min brevlåda få leda er rätt…

Reklamfritt.se på vår brevlåda

14 svar på ”Snart smäller det…”

 1. Mycket intressant och troligtvis en given grej. Kör hårt, ser fram mot lanseringen!

 2. Mmm… jag tror att det är en ”spam-filter” för riktiga brevlådor: den känner igen reklamen och spottar ut den på höghastighet mot den som försöker tränga in den i brevlådan.
  Avancerade modeller kommer med ”brandvägg” som sprutar eld om nån försöker närma sig till brevlådan med reklam i handen.

 3. Vadå avslöja? Nu får du nog ta och berätta lite mer. Reklamfritt.se kan ju vara vad som helst. Moresale.se verkar det ju ha att göra med. ”ersättas av en ny tjänst med miljövänlig marknadsföring i fokus”.

  • Nä. Det var ju inte ett fullständigt avslöjande. Måste ju få dra ut på det lite till 😉 Mer information kommer som sagt väldigt, väldigt snart.

 4. Skulle inte förvåna mig om det är samma idé som jag haft ett tag.

 5. Den här tjänsten har ju saknats i all evighet, jag gissar att det är ett register som företag ska kolla emot innan dom spammar ens brevlåda med crap! Men hur ska du (om jag har rätt) få dom att kolla databaserna för din sida först?

  Det finns ju en liknande tjänst hos nix för telefoner, men har inte sett något fullt så utvecklat för post, utöver de ettiketter som man kan sätta på brevlådan med ”Nej till reklam tack”, men dom fungerar ju inte helt..
  Nu kanske jag har helt fel, vad vet jag 🙂
  Utveckla gärna!

  Btw, har du verkligen rss feed för dina inlägg? Varför har du inte din blogg på en egen host? (jag fick upp att du har den på wordpress.com), du om någon borde ju få rabatt hos binero 😉

  Btw trevligt att du hakade på och delade med dig av twitter/bloggy adresser, jag har inte helt hunnit gå igenom listan på alla som svarade med adresser än, men jag ska lägga till alla ioppet av veckan här!

  Ha det gott!
  MVH Fredrik Näs

 6. ”Som medlem på Reklamfritt.se är du med och stoppar den pappersbaserade direktreklamen. Du får även tillgång till särskilda medlemsfunktioner som bl a”

  Ska bli intressant att följa projektet. Det ligger helt rätt i tiden eftersom det har så stor fokus på miljön. Lycka till!

 7. Fri reklam? Nice!

 8. Hur går det? Är det inte dags att berätta mer nu?

Kommentarer är stängda.