Fisketur med farsan

Kodak Zx1Lite tidigare här i veckan köpte jag en Kodak Zx1. Det är en fickvideokamera, som sväljer minneskort och spottar HD-film. Det finns en hel uppsjö med liknande kameror (Jocke är t ex rätt så förtjust i sin Flip). Att jag valde just denna beror på att den är stöt- och vattentålig.

På fredagar arbetar jag (vanligtvis) inte med Reklamfritt.se. Då brukar jag istället syssla med mitt eget projekt och/eller ordna med saker hemma. Men igår tog jag mig lite frihet och begav mig ut på en fisketur med min far.

Att komma ut i naturen, till vattnet och bort från all stress… det är snudd på en mänsklig rättighet.

För att förena nytta med nöje så filmade jag vårt lilla äventyr. Här är 10 minuter från närmare 4 timmars fiske. Kika gärna på HD-versionen om du är nyfiken på hur bra Kodak Zx1 är. Personligen är jag nöjd, om än att ljudet kunde vara lite bättre.

http://www.youtube.com/watch?v=0Dy2S1wZzbE

16 tankar på “Fisketur med farsan”

 1. Sjysst det där. Var ute i skogen med frugan och svärföräldrarna förrut. Ett par timmar bland svartmyror, otrampade stigar och ett vattenfyllt kalkbrott. Gör gott för psyket.

 2. BIlden var ju riktigt bra, hade väntat mig mer ryck och så i rörelse, imponerande. och ljudet var ju helt OK med tanke på hur det fångas upp.

 3. Stöt och vattentålig är grejer det, blir lite avundsjuk – en sån där får hamna på inköpslistan. Bra kvalité var det också.

  Bästa köpet någonsin var när jag köpte en digitalkamera som var klassad som stöttålig för fall upp till en meter, samt vattentät ned till 10 meter.

  Grymmaste semesterkameran och folk blir lite förvånade när man dyker i med kameran med sig.

 4. Skön video. Nu blev man ju verkligen sugen på att köpa en sån där men en ny digitalkamera köptes precis så jag får vänta lite med nästa investering på kamerafronten tror jag. =)

 5. Har köpt en och det är lite trist att den bara sparar ner i .MOV , då kan man ju inte använda t.ex Windows Movie Maker.

     • Uff, jag har precis köpt den, och måste säga att jag har aldrig varit så nöjd med en telefon i hela mitt liv 🙂 (yes iknow, jag är vidrigt sent ute)
      OS 3.0 gör den helt omöjlig att vara utan.. Att Nokia släpper N97 rör mig inte i ryggraden, eftersom att jag själv var med om olycksåren som hette N95!, sony ericsson försöker fortfarande hypa upp att man kan lyssna på mp3 i sina.. näe tacka vet jag iPhone 🙂

      Lite mer ontopic, intressant inlägg om kameran, själv beställde jag precis denna: http://www.youtube.com/watch?v=xuTzJA7duwE han ger ”känslan av materialet” lite dåligt omdömme, men jag har läst på andra ställen att den ska vara bra för priset.

Kommentarer är stängda.