4 svar på ”Apropå batteritiden i iPhone”

  1. Hehe, min tar ungefär två till tre dygn på sig för att tömma batteriet vid normal användning. Är det 48h och en minut mellan bilderna? 🙂

    • Nej då, det är faktiskt bara en minut mellan bilderna. Och en omstart också (ja, batteriindikatorn hade hängt sig, men ändå).

  2. Jag tror att du inte har kunnat hålla dina ivriga fingrar ifrån jailbreaking och att det är den som är orsaken till alla dina problem. Har du provat att återställa till ett stött OS? 😛

    • Sanningen är den att jag inte har lyckats jailbreaka min iPhone. Försökte det en gång tidigare, men gav upp rätt så snabbt. Tidigare erfarenheter, med förstörda telefoner och datorer, visar att jag inte ska syssla med sånt. Kör en helt ren version av iPhone OS 3.0.

Kommentarer är stängda.