Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/kwcq.php/kwcq.php:76) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/nhii.php/nhii.php on line 75

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/kwcq.php/kwcq.php:76) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/xrvq.php/xrvq.php on line 75
Beach 2009, inte för sent än - Jonathan Sulo

Beach 2009, inte för sent än

När jag bodde i Västerås hängde jag med en liten blond lirare som varje vinter/vår tjatade om att träna inför nästa sommar. Beach 2003 blev Beach 2004 som blev Beach 2005 och Beach 2006 osv osv. I slutändan uteblev träningen praktiskt taget varje år.

Nu har jag dock, tack vare mina grymma Youtube-skillz, hittat en lösning på hela Beach-problemet. Så här gör man för att bemästra Beach 2009.

6 svar på ”Beach 2009, inte för sent än”

  1. F-n skyll inte ifrån dig på lillen, vi tränade ju ganska frekvent han och jag, var ju någon annan som alltid kom med ursäkter 🙂

  2. Haha.. klockrent.. Bara solen behagar att dyka upp igen så ska detta provas på närmsta beach… 🙂

Kommentarer är stängda.