Kollo för nätnördar (SSWC FTW!)

Nästa helg ska jag åka på kollo. Sweden Social Web Camp, som det heter, är en sammankomst för närmare 300 nätnördar på en ö utanför Blekinge. Det är ett utmärkt tillfälle att socialisera, diskutera, nätverka och (säkerligen) kläcka en massa bra idéer.

När jag först hörde talas om SSWC så blev jag lite skeptisk. Även om deltagarna var intressanta så kändes upplägget lite väl flummigt. Sen var jag inte helt säker på hur jag skulle kunna ta mig dit ner. Men allt eftersom blev upplägget tydligare och kommunikationen löste sig likaså (med en twittrande buss från Stockholm).

SSWC kommer, förutom grill och öl, att innehålla en massa intressanta föreläsningar och diskussioner. Jag funderar själv på att sätta ihop något. Det som ligger mig varmast om hjärtat är Reklamfritt.se och Amazons molntjänster, så ”det papperslösa reklamsamhället” och ”möjligheterna med molnet” kanske kan vara något? Eller finns det något annat som du tycker jag ska prata om på SSWC?

Oavsett vad så är jag övertygad om att SSWC kommer bli en underbar upplevelse, precis som 24 Hour Business Camp var det i våras. Och apropå det, du har väl inte missat att ansöka till nästa upplaga av 24HBC? Jag är redan anmälad (och antagen) där. 🙂

3 svar på ”Kollo för nätnördar (SSWC FTW!)”

Kommentarer är stängda.