Transparens i svampskogen

Om det är någon typ av människor som inte gillar det här med transparens och öppenhet så år det svampplockare. Det var något jag bittert fick erfara när jag via nätet försökte hitta bra svampställen på Värmdö. De gömmor som finns och GPS-lokaliseras förblir gömmor, enbart avsedda att fylla svampplockarnas egoistiska bukar.

Ok, det kanske är att ta i lite grann, men du förstår poängen.

Jag var som sagt ute och plockade svamp här i morse och som den transparenta människa jag är så fotade, GPS:ade och Flickr:ade jag allt. Svampen räcker till för alla (och det finns gott om svamp nu).4 svar på ”Transparens i svampskogen”

  1. Vi har nu bott på Värmdö i 8 år. Vi har aldrig hittat svamp.

    Idag hittade jag ditt inlägg om svamp i Värmdö. Vi åkte dit och hittade MASSOR av svamp. Mina tre flickor var överlyckliga.

    Tack, Jonathan, för att du är transparent.

    • Tack själv för den fina kommentaren, vad roligt att ni hittade svamp! 🙂

Kommentarer är stängda.