Maxa dina länkar med Lnk Juice

Jag vill inleda detta inlägg med en fet disclaimer:

Jag har aldrig, och kommer aldrig, att använda mig av affilliatelänkar på sulo.se. Detta eftersom jag vill att min personliga blogg ska vara opartisk. På så sätt kan jag skriva vad som helst, om vem som helst, när som helst.

Om du däremot inte är lika principfast och vill tjäna pengar genom länkar från din blogg eller hemsida så kan jag tipsa om ett nytt projekt som min tidigare kollega och vän Fredrik Berglund har lanserat.

Lnk Juice är en tjänst som automagiskt förvandlar vanliga länkar till företag, som har ett affilliateprogram, till affilliatelänkar.

Du behöver med andra ord inte gå med i femtioelva olika affilliateprogram och krångla med en massa olika länkar.

Det enda man behöver, förutom ett konto hos Lnk Juice, är en liten kodsnutt på varje sida (som kan infogas med automatik likaså). Sen får man givetvis även fin statistik över alla länkar och intjänade pengar.

Lnk Juice är än så länge en stängd beta, men du kan anmäla ditt intresse på deras hemsida. Vad jag hört så använder redan ett 60-tal sidor denna tjänst. Om du har erfarenhet av Lnk Juice så är jag givetvis tacksam för kommentarer (eftersom jag själv, av ovan nämnd orsak, inte använder denna tjänst).

3 svar på ”Maxa dina länkar med Lnk Juice”

  1. Vågar man använda en sådan tjänst? Jag tänker på konsekvenserna av att den missbrukas, helt plötsligt byts länkar ut till hela andra, och du klickar på hemlänken (/) och hamnar på värsta spamsidan.

  2. Anders: Självklart ska du kunna göra det. Att tjänsten fungerar väl är förstås av högsta vikt, och därför innehåller den flera säkerhetsmekanismer och övervakas kontinuerligt. Vi gör således allt i vår makt för att missbruk ej skall påverka tjänsten, men om det som inte får inträffa verkligen inträffar, då står det förstås slutanvändaren fritt att som sista utväg ta bort vår kodsnutt från sin sida och på så vis automatiskt återställa alla sina utlänkar.

Kommentarer är stängda.