Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/nhii.php/nhii.php:76) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/xrvq.php/xrvq.php on line 75
En störtskön tischa - Jonathan Sulo

En störtskön tischa

En gång i tiden, för sådär en 10 år sedan, brukade jag köpa fräcka t-tröjor lika ofta som jag käkade nudlar (praktiskt taget dagligen). Det har gjort att jag än idag har en rätt så imponerande uppsättning tröjor.

Nu är min konsumtion av t-tröjor betydligt lugnare (mycket beroende på min fästmö som jobbar på H&M och köper kläder för en spottstyver). Men när jag snurrade in på Threadless tidigare idag så föll jag tillbaka i gamla mönster.

Det här är trots allt en av de fräckaste tischerna jag någonsin sett… 8)

Tips-tack till Sugoi!

3 svar på ”En störtskön tischa”

  1. nice tröja. såg att sulo.nu droppa idag om du skulle vara sugen.

  2. Det va så lite så=)

Kommentarer är stängda.