Världens bästa kollegor

Det här är ett inlägg som jag tänkt skriva rätt så länge men som ramlat mellan stolarna några gånger. Det är så lätt hänt egentligen, att man tar saker och ting för givet och inte visar sin uppskattning för det man verkligen gillar. Så är fallet med mina kollegor.

Reklamfritt.se finansieras av ett företag som heter Globalinn. Det är pengar från deras verksamhet som läggs på att stoppa den pappersbaserade direktreklamen, på mina galna upptåg och lön. De har trott på mig till 100 % och gett mig ett otroligt stöd med Reklamfritt.se.

Men Globalinn är inget gigantiskt företag. Faktum är att det, förutom mig, bara är 7 personer som arbetar här. Ändå lägger de ner en massa tid och en bra summa pengar på ett så här pass bra och miljövänligt ändamål. Det är inte många företag som skulle vilja, eller våga, göra det i dagens samhälle.

Jag hade tidigare väldigt bra kollegor på i synnerhet Loopia, men även på Binero. Fast med Globalinn är det ändå något annat. Det är mer av en familjekänsla här, där man får stöd och hjälp inte bara på en professionell utan även personlig nivå.

Förra året fick jag, som bekant, en liten dotter. Vid tiden före, under och efter förlossningen så var mina kollegor ena riktiga änglar. Små detaljer, som årets julklapp från dem (där jag bl a fick ekologiska snapsar och mintpastiller i en NES-formad låda) eller en mini-Kånken till Edith, utgör pricken över i:et.

Så tack, mina kära kollegor. Ni är helt otroliga! 🙂

Undrar du förresten vad Globalinn sysslar med?

Globalinn erbjuder främst större serverlösningar som dedikerade servrar, driftansvar och streamingtjänster. De är grymma på att hantera stora projekt, bland deras kunder märks bl a MyNewsDesk, Djurgårdens IF (nåja) och KSSS.

Deras streaminglösning kör/har kört kampanjer som Marabous Rädda julen och Bredbandsbolaget + Voddler samt livestreaming från bl a Gotland Runt.

Sist men inte minst så är de klimatneutrala. Jag vågar rent utav påstå att det inte finns någon annan server/streamingleverantör i Sverige som har bidragit så mycket till miljön som Globalinn.

Och nej, Globalinn har ingen (tidigare) kännedom om detta inlägg och dom har inte bett mig skriva detta heller. Det här är en spontan och personlig hyllning till mina kollegor helt enkelt.

1 svar på ”Världens bästa kollegor”

Kommentarer är stängda.