Att kånka runt på en dator

Det här, mina vänner, är världens bästa datorväska.

Kånken, världens bästa datorväska

Som med alla andra kommunistpucklar finns det ett stort fack med plats för laddare, hörlurar och diverse sladdar. Det lilla facket rymmer en USB-dongel, glasögon, osv. I de öppna sidofacken finns plats för.. eh, ett par öl kanske?

jag_gillar_min_kankenDet som utmärker Laptop Kånken är det smala facket närmast ryggen. Det är vadderat på båda sidor (den ena sidan rymmer ett löstagbart sittunderlag) och facket sväljer en 13″, 15″ eller 17″.

Materialet som används för Kånken heter Vinylon F. Det är ett syntetfiber som, precis som naturfiber, sväller när det blir blött (och gör ryggsäcken tätare). Axelremmarna är även extra hållbara.

Så om du vill din bärbara dator det bästa, skaffa dig då en Laptop Kånken.

Kommentarer är stängda.