En gratis friggebod

60 kvadratmeter. Det är vad vi har att röra oss på. Vår röda stuga är inte störst i världen och vi får inget byggnadstillstånd förrän vi fått kommunalt vatten/avlopp, så det blir till att tränga ihop sig en 2-3 år till.

För två personer räcker 60 kvm alldeles utmärkt. Men då Edith kommer börja krypa/springa runt inom ett halvår så behöver vi mer utrymme rätt så snart.

Jag har som tur är kommit på hur vi ska skaffa oss en gratis friggebod.

I sommar ska kronprinsessan gänga sig. Stockholm kommer att invaderas av besökare från hela världen och kostnaden för övernattningar är skyhöga under den aktuella veckan. Varför inte dra nytta av det?

Liebe Deutche bundsförvanter!

Kom und bo som kungar under der Royal bröllopswoche. In der hertz av Stockholms skärgård, einen (grossen) stenkast, oder 30 minuter mit buss från Slottet finns detta über-svenska rot und weisse friggebod.

Es ist einen wünderbar idyll, omgiven av djur und natur, såsom Knugens favorit der Elk (som kan jagas mit luftgevär). Einen lokal fiskeexpert kan också konsultieren vid behov.

Für endast 25 000 SEK/woche får ni uppleva einen typischen Schwedisch sommarvecka. In der preis ingår en guidad tur till Stockholm mit ståplats (fältstolar finns att hyra für 1 000 SEK/timme) längs med der bröllopsparad.

(bild borttagen)

Der preis kann även betalas in Bier. Om friggeboden fylls därav.

21 svar på ”En gratis friggebod”

  1. En friggebod är att mycket bra komplement till en kliten bostadsyta. hur har det gått med kungabesöksprojektet?

Kommentarer är stängda.