Slutet på mina mobila våndor

Om du har följt min blogg så kanske du minns de problem jag haft med mina mobiler.

Först hade jag en iPhone som blev fuktskadad och buggade ur, av ingenting alls, samt en garanti från Apple som inte betydde skit.

Därefter importerade jag en Samsung Galaxy i7500, som Samsung vägrade uppgradera. Efter att ha försökt mig på en egen uppgradering (Samsung har släppt en uppgradering, enbart i Ryssland, som man kan hacka in) och misslyckats med det, så gav jag upp.

Jag har tröttnat på alla fräcka superdupermobiler, som inte pallar något. Därför har jag skaffat mig en Sonim XP3, en 2G-mobil som klarar praktiskt taget vad som helst.

Den kan tappas från hög höjd, ta sig ett längre dopp och har en standby-tid på 2 månader. Dessutom har den stöd för Java-applikationer, så jag har tillgång till Twitter, Facebook, e-post osv. Och sist, men inte minst…

(bild borttagen)

2 svar på ”Slutet på mina mobila våndor”

  1. Det låter som ett förnuftigt mobilval.

Kommentarer är stängda.