Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/nhii.php/nhii.php:76) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/xrvq.php/xrvq.php on line 75
Sharing is Caring - Jonathan Sulo

Sharing is Caring

Det tog inte många timmar, efter gårdagens inlägg, innan jag hade en kontorsplats i Stockholm. David snappade blixtsnabbt upp min fråga och jag sitter numera tillsammans med honom, Fredrik och Henrik på Hornsgatan.

Stort tack till den redaktionella kommunikationsbyrån Uppdragsmedia!

Nya kontorsplatsen

Så nu sitter jag här och jobbar med mina grejer, samtidigt som jag hjälper killarna när/om det behövs. Och det har varit en väldigt intensiv första dag. Morgonstressen i tunnelbanan tog musten ur mig.

Och hur går det att jobba? Hur bra som helst. Jag är ju vid min läst. 😉

3 svar på ”Sharing is Caring”

  1. Tänkte fråga vart du hade köpt dina glasses! riktigt nice!

Kommentarer är stängda.