Ett par nyheter i WordPress-Sverige

Hela havet stormar i WordPress-Sverige. Eller nästan. Det har åtminstone hänt ett par riktigt intressanta saker den senaste veckan, som du inte bör missa.

  • WordCamp Stockholm 2010 är på gång
    Datum, plats och pris är spikat för Sveriges första WordCamp. För 750 kr får du två dagar fullproppade av WordPress. Hela schemat kommer i helg, men redan nu är det värt att boka en biljett. Om det inte vore för att jag är i Göteborg denna helg så hade jag varit med som talare. Så gör mig avundsjuk, häng med på WordCamp Stockholm 2010!
  • Ommöblering hos We Up North
    Andreas Karman är en kille med bra musiksmak, taskiga sportsliga sympatier och grymma kunskaper om WordPress. Hans kompanjoner Erik Pettersson och Andreas Karlsson har lämnat deras gemensamma företag, samtidigt som Robert Lord har kommit in, vilket har satt rejäl fart på We Up North. Jag gläds åt det, lägger in deras blogg i mina WordPress-länkar och önskar hela gänget lycka till!

Har jag missat något som berör WordPress i Sverige? Tipsa mig gärna om det!

4 svar på ”Ett par nyheter i WordPress-Sverige”

  1. Ses på WordCamp! Ser verkligen fram emot det.

Kommentarer är stängda.