Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/kwcq.php/kwcq.php:76) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/nhii.php/nhii.php on line 75

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/kwcq.php/kwcq.php:76) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/xrvq.php/xrvq.php on line 75
Jag har en plan - Jonathan Sulo

5 svar på ”Jag har en plan”

  1. Riktigt stiligt på sista bilden, lite SSWC-känsla sådär.

  2. Som anläggare svider det att se hur du lägger plattor direkt på gräsmattan…

    • Det är dock bara en temporär lösning, till dess att vi har en carport/garage. 🙂

Kommentarer är stängda.